Sisteme detectie incendiu Targu Jiu

Sisteme detectie incendiu / sisteme de alarma incendiu Targu Jiu, Gorj

Sisteme detectie incendiu: Sistemele de alarmare la incendiu sunt absolut necesare pentru protejarea bunurilor materiale si a vietii. Instalarea unui sistem de detectie si semnalizare incendiu este obligatorie prin lege. La fel ca si supravegherea video, detectia si semnalizarea incendiilor au devenit, in unele cazuri, chiar obligatorii in temeiul Legii nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor si Normativului privind securitatea la incendiu a construcţiilor P118/2-2013.

Aceste sisteme de semnalizare la incendiu au rolul de a semnala, alarma si alerta inceputul de incendiu sau a scurgerii de gaze, precum si de a limita riscul producerii pagubelor de orice natura.

Impartite in doua categorii (sisteme conventionale de semnalizare la incendiu si sisteme adresabile de semnalizare la incendiu), sistemele de semnalizare la incendiu au in componenta lor centrala de incendiu, detectori de fum si / sau temperatura si gaz, butoane de urgenta pentru declansarea imediata a alarmei si, in final, dispozitive de avertizare acustica (sirene de interior si exterior) si optica (flash-uri).

Sisteme detectie incendiu Gorj

Unde instalam sisteme detectie incendiu sau sisteme de alarma incendiu?

EuroCam Concept ofera servicii profesionale de comercializare si instalare sisteme detectie incendiu sau sisteme de alarma incendiu pentru locuinte, spatii comerciale sau birouri oferind cel mai bun raport calitate-pret din Romania in urmatoarele orase si judete:

  • Targu Jiu, Gorj
  • Ramnicu Valcea
  • Dolj, Craiova
  • Hunedoara, Deva
  • Mehedinti, Drobeta Turnu Severin

Sisteme detectie incendiu

Cele mai eficiente sisteme pentru prevenirea incendiilor

Cu cat mai repede se face detectia unui incendiu, cu atat mai bine se poate actiona in vederea evitarii unui dezastru.

Detectia timpurie si cu acuratete a inceputului de incendiu este esentiala pentru eliminarea sau limitarea pagubelor materiale, a eventualelor pierderi de vieti omenesti.

Solutiile pentru detectia de incendiu oferite de EuroCam Concept au la baza cele mai noi si mai sigure tehnologii de detectie inglobate in echipamente fiabile, de inalta calitate: detectori de fum, temperatura, flacara, gaz metan, monoxid de carbon; sistem detectie fum prin aspiratie; sistem detectie fum pe baza de imagini (OSID); camere termale; camere video IP; centrale adresabile, conventionale; sirene, butoane; infrastructura IT&C; platforme software pentru managementul alarmelor si echipamentelor din sistem.

Solicitati o oferta personalizata nevoilor dumneavoastra

De ce sa alegi EuroCam Concept?

12 ani de experienta

Venim in intampinarea clientilor nostri cu 12 ani de experienta in camere de supraveghere si servicii conexe.

Promptitudine

Raspundem fiecarei solicitari cu promptitudine maxima pentru a satisface si cele mai exigente solicitari.

Dezvoltare continua

Investim periodic in echipamente de ultima generatie dar si in personalul nostru  pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii.

Intrebari frecvente
Camere de supraveghere

Comandarea unui sistem complet de securitate poate fi comandat atat telefonic, prin email sau chiar prin WhatsApp. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati urmand sa concepem proietul dumneavoastra.

Pe baza funcției sistemului de supraveghere video (distragere a atenției, recunoaștere, identificare, analiză) și a caracteristicilor spațiului înregistrat (extern, intern, număr de intrări, puncte critice) definește tehnologia adecvată, precum și caracteristicile camerei și ale aparatului de înregistrare.

PoE (Power over Ethernet) este un semn că dispozitivul este alimentat de un comutator PoE sau de un injector PoE prin cablul LAN la care este conectat. Pentru alimentarea dispozitivelor nu este necesară nicio conexiune suplimentară.

Numărul total de pixeli din care a fost creată o imagine în videoclip. Creșterea acestui număr crește atât calitatea video, cât și calitatea înregistrării. Problema rezoluției imaginii este o chestiune de utilizare. În funcție de utilizare, trebuie să se determine dacă cineva dorește doar să monitorizeze mișcarea persoanelor pentru care este suficientă o rezoluție mai mică a imaginii sau dacă dorește să asigure vizibilitatea plăcilor de licență sau a ambelor. Termenii Mpx, HD, FullHD, sau 4K sunt utilizate în mod obișnuit pentru a descrie rezoluția.

Ce spun clientii nostri?

0

camere de supraveghere

Gorj, Tg. Jiu si imprejurimi

0

sisteme antiefractie

Gorj, Tg. Jiu si imprejurimi

0

automatizari porti si usi

Gorj, Tg. Jiu si imprejurimi

0

ani de experienta

EuroCam Concept

Alte servicii marca EuroCam Concept

camere de supraveghere Gorj

Sisteme de supraveghere video

Sisteme detectie efractie Gorj

Detectie efractie

Sisteme detectie incendiu Tg. Jiu

Detectie incendiu

Automatizari Usi Garaje Porti Gorj

Automatizari usi garaje si porti

APEL TELEFONIC CASA VERDE 2023