Sisteme detectie efractie Gorj

camere de supraveghere Gorj

Sisteme detectie efractie si sisteme alarma casa in judetul Gorj, Targu Jiu si imprejurimi

Sisteme detectie efractie: Atunci când ai nevoie de sisteme detectie efractie (antiefractie) in Targu Jiu, Gorj, EuroCam Concept dispune de soluțiile complete de securitate pentru compania sau locuinta dumneavoastra.

Compania detine licenta IGPR si IGSU pentru instalare si proiectare sisteme de securitate si sisteme detective incendiu.

EuroCam Concept vine in sprijinul clientilor cu servicii de instalare și proiectare a sistemelor de efracție sau alarmă casă în județul Gorj dar si din imprejurimi.

In cadrul ofertei noastre veti gasi sisteme profesionale de detectie efracție clasice (pe cablu) cât și sisteme wireless (prin unde radio). Soluțiile noastre sunt adaptate în funcție de nevoile clienților ele fiind unice și confidențiale. Aceste sisteme vă protejează casa și afacerea de eventuale evenimente precum furturi, incendii și inundații.

Sisteme antiefractie Targu Jiu, Gorj

Sisteme antiefractie Targu Jiu si Gorj: Pentru siguranta locuintelor, bunurilor, familiei sau a companiei este nevoie de instalarea unor sisteme de protectie si securitate performante.

Aceste sisteme de alarmă și detecție au rolul de protecție activă și țin la distanță tentativele de spargere ale infractorilor. Astfel, cei care comit ilegalități sunt descurajați în momentul în care află că imobilul respectiv este monitorizat, riscul de a fi prinși fiind considerabil. Cum funcționează aceste sisteme? Atunci când cineva încearcă să pătrundă prin efracție într-un anumit spațiu protejat, sistemul detectează încercarea de acces și avertizează proprietarul sau firma care se ocupă de monitorizarea obiectivelor.

Sisteme de alarma Targu Jiu

Sisteme detectie efractie - zone acoperite

EuroCam Concept ofera servicii de comercializare si instalare sisteme detectie efractie (antiefractie) si sisteme de tip alarma pentru locuinta oferind cel mai bun raport calitate-pret din Romania in urmatoarele orase si judete:

  • Targu Jiu, Gorj
  • Ramnicu Valcea
  • Dolj, Craiova
  • Hunedoara, Deva
  • Mehedinti, Drobeta Turnu Severin

Necesitatea unui sistem se securitate poate fi determinata doar printr-o riguroasa analiza de securitate. Datorita relatiilor complexe din cadrul unei organizatii si problemele de securitate – multe dintre ele rezultate din implicatii – sunt mult mai complexe decat par la prima vedere si de aceea ele trebuie abordate intr-un context sistemic, integrat.

Decizia de instalare a unui sistem de securitate complex nu trebuie restrânsă în funcţie de factorii de risc implicaţi sau tipul de activitate dintr-un obiectiv specific, trebuie să fie o motivaţie puternică pentru a nu suferi pierderi materiale sau de orice natură. Valoarea investiţiei se amortizează prin eficienţă.

GARANTIA STANDARD Dupa punerea in functiune a sistemelor executate de noi va oferim 2 ani garantie pentru instalatie (cabluri, conexiuni etc.) si 12 luni garantie pentru echipamente. POST GARANTIA Ca societate agreata IGPR oferim servicii obligatorii post-garantie.

Solicitati o oferta personalizata nevoilor dumneavoastra

De ce sa alegi EuroCam Concept Gorj?

12 ani de experienta

Venim in intampinarea clientilor nostri cu 12 ani de experienta in camere de supraveghere si servicii conexe.

Promptitudine

Raspundem fiecarei solicitari cu promptitudine maxima pentru a satisface si cele mai exigente solicitari.

Dezvoltare continua

Investim periodic in echipamente de ultima generatie dar si in personalul nostru  pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii.

Intrebari frecvente
Camere de supraveghere

Comandarea unui sistem complet de securitate poate fi comandat atat telefonic, prin email sau chiar prin WhatsApp. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati urmand sa concepem proietul dumneavoastra.

Pe baza funcției sistemului de supraveghere video (distragere a atenției, recunoaștere, identificare, analiză) și a caracteristicilor spațiului înregistrat (extern, intern, număr de intrări, puncte critice) definește tehnologia adecvată, precum și caracteristicile camerei și ale aparatului de înregistrare.

PoE (Power over Ethernet) este un semn că dispozitivul este alimentat de un comutator PoE sau de un injector PoE prin cablul LAN la care este conectat. Pentru alimentarea dispozitivelor nu este necesară nicio conexiune suplimentară.

Numărul total de pixeli din care a fost creată o imagine în videoclip. Creșterea acestui număr crește atât calitatea video, cât și calitatea înregistrării. Problema rezoluției imaginii este o chestiune de utilizare. În funcție de utilizare, trebuie să se determine dacă cineva dorește doar să monitorizeze mișcarea persoanelor pentru care este suficientă o rezoluție mai mică a imaginii sau dacă dorește să asigure vizibilitatea plăcilor de licență sau a ambelor. Termenii Mpx, HD, FullHD, sau 4K sunt utilizate în mod obișnuit pentru a descrie rezoluția.

Ce spun clientii nostri?

0

camere de supraveghere

Gorj, Tg. Jiu si imprejurimi

0

sisteme antiefractie

Gorj, Tg. Jiu si imprejurimi

0

automatizari porti si usi

Gorj, Tg. Jiu si imprejurimi

0

ani de experienta

EuroCam Concept

Alte servicii marca EuroCam Concept Targu Jiu

camere de supraveghere Gorj

Sisteme de supraveghere video

Sisteme detectie efractie Gorj

Detectie efractie

Sisteme detectie incendiu Tg. Jiu

Detectie incendiu

Automatizari Usi Garaje Porti Gorj

Automatizari usi garaje si porti

APEL TELEFONIC CASA VERDE 2023