Control acces si pontaj Targu Jiu

Sistem control acces Gorj

Sisteme de control acces Targu Jiu, Gorj

Sistemele de control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure şi eficiente metode de protecţie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor in amplasament.

Functiile acestuia, ofera administratiei un control riguros al acces-ului in zonele de importanta, cu evidentierea activitatii prin rapoarte detaliate. In functie de tipul comunicatiei echipamentele de control acces pot functiona independent sau in retea.

Functionarea independenta (standalone) asigura accesul pe baza autorizarii pre programate, fara inregistrarea sau transferul evenimentelor de acces. Aceste echipamente ofera un set minimal de functii fiind destinate zonelor cu securitate scazuta sau medie.

Sisteme Pontaj Targu Jiu, Gorj

Sistemele de pontaj capteaza interesul majoritatii firmelor, in contextul unei piete de munca dinamice si a controlului cheltuielilor salariale.

Acestea reprezinta un instrument obiectiv de masura a timpului de lucru al angajatiilor.

Integrate cu sistemul de control acces, cu cel de control si planificare a productiei si a resurselor umane, toate aceste sisteme aduc un aport deosebit intr-un punct esential al managementului societatilor comerciale moderne, prin planificarea, controlul costurilor si motivarea personalului.

Sistem pontaj Targu Jiu

UNDE INSTALAM SISTEME DE CONTROL ACCES SI PONTAJ?

EuroCam Concept ofera servicii profesionale de comercializare si instalare sisteme de control acces si pontaj oferind cel mai bun raport calitate-pret din Romania in urmatoarele orase si judete:

  • Targu Jiu, Gorj
  • Ramnicu Valcea
  • Dolj, Craiova
  • Hunedoara, Deva
  • Mehedinti, Drobeta Turnu Severin

Control acces si pontaj Targu Jiu

De la controlul unei singure usi pana la sisteme foarte mari, cu control de lifturi si pontaj, arhitectura multi-controlor, modulele de extensie, software-ul scalabil si software-urile aditionale oferite de EuroCam Concept furnizeaza toate uneltele necesare configurarii facile si eficiente a oricarui sistem de control acces.

EuroCam Concept instaleaza sisteme de control acces performante ce ofera siguranta si stabilitate in functionare pentru clientii nostri. Sistemul este format din una sau mai multe centrale de acces la care sunt conectate unul sau mai multe cititoare de carduri – daca accesul se face pe baza de card de proximitate sau card magnetic; Cititoare de amprente digitale, daca accesul se face pe baza compararii amprentei memorate cu amprenta prezentata; Sistemul mai poate dispune de dispozitive dotate cu o tastatura de la care se formeaza un cod de acces.

Pentru marirea gradului de siguranta, accesul se poate efectua, de exemplu:

  • card + cod numeric;
  • amprenta + card;
  • amprenta + cod numeric si alte variante ale acestora.

Solicitati o oferta personalizata nevoilor dumneavoastra

De ce sa alegi EuroCam Concept?

12 ani de experienta

Venim in intampinarea clientilor nostri cu 12 ani de experienta in camere de supraveghere si servicii conexe.

Promptitudine

Raspundem fiecarei solicitari cu promptitudine maxima pentru a satisface si cele mai exigente solicitari.

Dezvoltare continua

Investim periodic in echipamente de ultima generatie dar si in personalul nostru  pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii.

Intrebari frecvente
Control acces si pontaj

Comandarea unui sistem complet de securitate poate fi comandat atat telefonic, prin email sau chiar prin WhatsApp. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati urmand sa concepem proietul dumneavoastra.

Pe baza funcției sistemului de supraveghere video (distragere a atenției, recunoaștere, identificare, analiză) și a caracteristicilor spațiului înregistrat (extern, intern, număr de intrări, puncte critice) definește tehnologia adecvată, precum și caracteristicile camerei și ale aparatului de înregistrare.

PoE (Power over Ethernet) este un semn că dispozitivul este alimentat de un comutator PoE sau de un injector PoE prin cablul LAN la care este conectat. Pentru alimentarea dispozitivelor nu este necesară nicio conexiune suplimentară.

Numărul total de pixeli din care a fost creată o imagine în videoclip. Creșterea acestui număr crește atât calitatea video, cât și calitatea înregistrării. Problema rezoluției imaginii este o chestiune de utilizare. În funcție de utilizare, trebuie să se determine dacă cineva dorește doar să monitorizeze mișcarea persoanelor pentru care este suficientă o rezoluție mai mică a imaginii sau dacă dorește să asigure vizibilitatea plăcilor de licență sau a ambelor. Termenii Mpx, HD, FullHD, sau 4K sunt utilizate în mod obișnuit pentru a descrie rezoluția.

Ce spun clientii nostri?

0

camere de supraveghere

Gorj, Tg. Jiu si imprejurimi

0

sisteme antiefractie

Gorj, Tg. Jiu si imprejurimi

0

automatizari porti si usi

Gorj, Tg. Jiu si imprejurimi

0

ani de experienta

EuroCam Concept

Alte servicii marca EuroCam Concept

camere de supraveghere Gorj

Sisteme de supraveghere video

Sisteme detectie efractie Gorj

Detectie efractie

Sisteme detectie incendiu Tg. Jiu

Detectie incendiu

Automatizari Usi Garaje Porti Gorj

Automatizari usi garaje si porti

APEL TELEFONIC CASA VERDE 2023