INSCRIE-TE IN PROGRAMUL CASA VERDE AFM 2023  *prin completarea formularului de mai jos sunt de acord cu politica de confidentialitate si procesare a datelor cu caracter personal

  APLICA ACUM PENTRU PROGRAMUL CASA VERDE PRIN EUROCAM CONCEPT

  Aplică acum pentru programul Casa Verde al AFM cu EuroCam Concept și beneficiezi de o subvenție de 20.000 lei oferită de Administrația Fondului pentru Mediu pentru sisteme fotovoltaice cu o capacitate cuprinsă între 3 și 50 kW.

  Noi suntem instalatorul validat AFM pentru programul Casa Verde, și avem o vastă experiență în instalarea și punerea în funcțiune a peste 7000 de sisteme fotovoltaice. Am negociat cu succes cu furnizorii noștri de echipamente și am creat cea mai bună ofertă pentru programul Casa Verde 2023.

  Începând din ianuarie 2023, am crescut semnificativ capacitatea noastră de instalare – doar cu echipele noastre proprii la peste 100 de montaje. Deja am finalizat peste 90% din proiectele Casa Verde 2021 aprobate. Suntem pregătiți să demarăm rapid instalările pentru proiectele din programul Casa Verde 2023, imediat ce acestea sunt aprobate.

  Oferta noastră este completă și include echipamentele necesare, materialele, manopera și întocmirea documentației necesare pentru obținerea calității de prosumator.

  Alătură-te nouă și profitați de o soluție completă și eficientă pentru energie solară prin programul Casa Verde 2023.

  Aplica pentru CASA VERDE AFM 2023!INSTALAM PANOURI FOTOVOLTAICE IN URMATOARELE JUDETE / ORASE

  Casa Verde AFM Targu Jiu, Gorj

  Casa Verde AFM Craiova, Dolj

  Casa Verde AFM Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin

  Casa Verde AFM Ramnicu Valcea, Valcea

  Casa Verde AFM Deva, Hunedoara

  Casa Verde AFM complete

  HAI SA DISCUTAM DESPRE SISTEMUL TAU DE PANOURI FOTOVOLTAICE!Telefon: 0764.825.959 | Email: contact@eurocamconcept.ro

  APEL TELEFONIC CASA VERDE 2023